PvdA 13 januari in Uitdam

Door Petra van Lint op 16 januari 2018

PvdA was 12 januari in Uitdam en weer was het een bijzonder warm welkom. Overal waar we kwamen was men bereid tot een praatje. Bewoners vertelden veel over wat zij nodig vonden voor Uitdam. Zo hoorden we dat er veel plezier beleefd wordt aan het samen Oud en Nieuw en Sinterklaas vieren, er zijn veel bijeenkomsten in het Schooltje. Daarnaast zijn er veel initiatieven mogelijk om het leven nog leuker te maken in Uitdam. Met een paar mensen hebben we binnenkort een afspraak om naar hen te luisteren.

Daarnaast was er wel wat verschil tussen mensen, die hun hele leven of al jaren in Uitdam wonen en nieuwe mensen. De eerste groep vond de saamhorigheid kleiner geworden, terwijl de tweede groep zich juist goed opgenomen voelde in het dorp. Hier liggen misschien nog mogelijkheden om te verbeteren. Er mist in ieder geval een goed centraal punt, waar mensen samen kunnen komen om wat te drinken en elkaar bij toeval te ontmoeten voor goede gesprekken.

Alle andere, kleine zaken die aan de orde kwamen gaan we uitzoeken en terug communiceren aan de bewoners. Wij willen de Uitdammers bedanken voor hun bereidheid tot het uitwisselen van gedachtes over Uitdam en de gastvrijheid voor de koffie!

Beate, Henk, Petra, Alexander en Fred

Nummer 1,2,3,4 en 6 op de kandidatenlijst van

PvdA Waterland

Petra van Lint

Petra van Lint

Flyer PvdA Petra 2022   Lijsttrekker Petra van Lint  (53)  Ik woon met man en zoon in Ilpendam en zit al 14 jaar in de raad als (duo)raadslid. Ik ben filmmaker, onderzoeksjournalist, daarnaast een fanatiek voetballer. Nu lijsttrekker van een geweldig team: samen in actie! Belangrijkste doel De politieke cultuur veranderen * Jonge mensen moeten

Meer over Petra van Lint