Door Ton van Nieuwkerk op 11 februari 2014

Locatie Huis aan het Water Katwoude veilig gesteld

De huidige locatie in Katwoude van het Huis aan het Water is planologisch veilig gesteld. De hele Raad stemde op 30 januari jl. unaniem voor een door het CDA en PvdA Waterland voorbereid voorstel om in het toekomstig bestemmingsplan deze plek als ‘maatschappelijk’ te betitelen. In de plannen van het College van B&W over de jachthaven ‘De Zeilhoek’ was het voortbestaan van het Huis aan het Water op deze plek onzeker geworden. Die onzekerheid is dus nu weggenomen.

Het Huis aan het Water in een centrum waar iedereen die met kanker in aanmerking is gekomen terecht kan. Dit initiatief is vorig jaar gestart en is door de inzet van vele vrijwilligers nu al een succes. Op 15 januari hebben diverse (toekomstige) raadsleden een bezoek gebracht aan het Huis aan het Water. Ook Brigitte Buis, Henk van Berkum en Beate Janssen van Raaij waren daar namens de PvdA Waterland bij.

 

DSC01107Huis water

Ton van Nieuwkerk

Ton van Nieuwkerk

Ton van Nieuwkerk Ton van Nieuwkerk is onze wethouder in de huidige coalitie GL, WN en VVD, en was dat in de jaren 2018-2022 in de coalitie met CDA, GL, D’66.   achtergrond Ton van Nieuwkerk Ton is een oude bekende binnen de afdeling Waterland. Hij was van 2004 tot 2014 voor ons fractievoorzitter in

Meer over Ton van Nieuwkerk