Door Bert Schalkwijk op 21 maart 2014

Kiezers bedankt!

Helaas!
De uitslag van de verkiezingen was enigszins verwacht door de landelijke perikelen, maar voor ons natuurlijk toch een teleurstelling. Vooral voor alle vrijwilligers die de afgelopen maanden hard hebben gewerkt. Wij hebben een sportieve en positieve campagne gevoerd die in het teken stond van constructief samenwerken. Zowel landelijk als lokaal maakten we echter deel uit van een coalitie die noodzakelijke bezuinigingen moest uitvoeren. Er is veel gebeurd waar we trots op zijn: voorzieningen zijn ondanks de bezuinigingen in stand gebleven, Waterland is zowel financieel als organisatorisch goed voorbereid op de zorgtaken die op ons afkomen. De kiezer heeft dat echter niet beloond en daar hebben we ons natuurlijk bij neer te leggen. Voor ieder, die wel op ons gestemd heeft, hartelijke dank voor uw stem!

Wij gaan intussen natuurlijk wel gewoon  door . Ik word deze week fractievoorzitter en ben blij dat Beate Janssen van Raay, Henk van Berkun en Petra van Lint mij ondersteunen als duo-raadsleden.
Op naar 2018!

Bert Schalkwijk

PvdA Waterland

PVDA_waterland_2013-9621 in 72 dpi

 

Bert Schalkwijk

Bert Schalkwijk

Bert Schalkwijk Bert heeft als wethouder  de voetbalclubs  kunstgras gegeven,  een nieuwe hockeyclub is opgericht. Het mantelzorgcafe kreeg zijn volle aandacht. De minima konden blijven rekenen op een ruimhartig beleid, de bibliotheken bleven in alle kernen open etcetera. En, heel belangrijk voor de toekomst: de transities in het sociaal domein zijn uitstekend voorbereid, zodat de

Meer over Bert Schalkwijk