Succesvolle ledencampagne in Watergang

Door Symen Steege op 24 februari 2024
Succesvolle ledencampagne in Watergang
 
Loïs (GroenLinks), Symen (PvdA) en Johan (GroenLinks) hebben een zeer geslaagde ledencampagne in Watergang georganiseerd. De actieve leden gingen langs de deuren om inwoners te enthousiasmeren om lid te worden. 
 
‘Ik merkte dat er best veel mensen geïnteresseerd waren en onze actie sympathiek vinden. Het bewijst dat onze inwoners het waarderen als we huis-aan-huizen’, aldus Symen. 
 
Loïs: ‘Een man vertelde dat hij al overwoog lid te worden van GroenLinks-PvdA. Onze actie gaf hem het laatste zetje om echt lid te worden. Dat is echt fantastisch!’
 
Symen: ‘Wij zijn zichtbaar en bieden een luisterend oor. Veel inwoners waarderen dit zeer. Wij hopen binnenkort nieuwe leden te ontvangen. Deze maand heeft de PvdA Waterland al drie nieuwe leden, waaronder Dirk Straatman (15 jaar). Hij wil graag actief worden voor de PvdA Waterland!’ 
 
Ook lid en/of actief worden?  

Je kunt je aanmelden via deze link: https://groenlinkspvda.nl/word-lid/
Dubbellid worden van zowel GroenLinks als PvdA is mogelijk vanaf 4,- euro per maand. Alleen PvdA- of GL-lid word je vanaf 2,- euro per maand.

Wil je niet alleen lid worden, maar ook actief worden voor GroenLinks en PvdA in Waterland? Dat kan! Je kunt persoonlijk met ons contact opnemen via het mailadres:[email protected] of bel via 06 51 06 08 26.

Als je actief wilt worden zijn er talloze verschillende manieren om je voor onze partij(en) in te zetten. We organiseren campagneactiviteiten, werken aan alle vormen van sociale media, we hebben een helpdesk, we zitten natuurlijk in de gemeenteraad en zingen zelfs op de markt! Maar we zijn vooral nieuwsgierig naar jouw inbreng, visie en ideeën!

 

Symen Steege

Symen Steege

Symen Steege (18 jaar) Ik ben Symen Steege en ben sinds 2021 actief voor de Partij van de Arbeid in Waterland. Dit jaar maak ik mijn laatste jaar op de middelbare school af op de Vinse School. Ik koos voor de PvdA, omdat de partij de essentiële sociaaldemocratische keuzes maakt, ook in Waterland. We kiezen

Meer over Symen Steege